Instrumentatie > Sampling

.
   

SamplingCLIF MOCK ontwikkelt, fabriceert en levert al meer dan 50 jaar sampling apparatuur aan de olie- en gas industrie en behoort daarmee tot de oorspronkelijke “uitvinders” van olie en gas sampling. Het was ook Clif Mock die als eerste de isokinetische grab sampler aan de markt presenteerde, de legendarische C-series TruCut sampler. Sinds de introductie zijn tienduizenden grab samplers wereld wijd geïnstalleerd waarvan er nog steeds heel veel in bedrijf zijn. In 2005 werd Clif Mock opgenomen in de Cameron Valve and Measurement divisie. Het Clif Mock programma is in het Cameron Measurement programma complementair aan dat van Jiskoot Quality Systems.
Click hier voor meer informatie over Clif Mock sampling producten
.

.

 

JISKOOT QUALITY SYSTEMS, is een internationaal leidende fabrikant van nauwkeurige sampling installaties voor de aardolie/aardgas en petrochemische industrie.

Jiskoot heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedenken, ontwerpen, bouwen, testen, installeren en opstarten van sampling en blending installaties voor nagenoeg elke toepassing in de olie-, gas en petrochemische industrie.

Jiskoot Quality Systems is een onderdeel van de Cameron Measurement Systems divisie.
Voor meer informatie klik hier.

.

Het Jiskoot programma vindt toepassing bij o.a. sampling van Crude Oil, Wet Gas, LNG, Geraffineerde producten en LPG.

Bekende systemen van Jiskoot zijn onder andere: Het Cojetix sampling systeem, Het fast loop sampling systeem, de in-line samplers, het JetMix systeem, IsoFraction LNG sampling syteem.

Ook het ontwerpen en leveren van installaties voor Crude oil- en Bunker fuel Oil Blending is een specialiteit van Jiskoot. .

 
.  FLUID FLOW UNDER CONTROL
   Beheersing van vloeistof en gasstromen