Service

.
   

After Sales, Service, training en advies

Alle door Wegman geleverde producten, zijn voorzien van de originele garantie van de fabrikant. Eventuele afwijkingen of defecten worden in eerste lijn door de service dienst van Wegman verholpen of gerepareerd. Een klein maar zeer gespecialiseerd, door de fabrikanten getraind, serviceteam staat dag en nacht paraat. De medewerkers zijn in het bezit van alle benodigde veiligheids- en trainingscertificaten voor zowel on- als offshore werkzaamheden. Waar gewenst wordt installatie- en in bedrijfsstelling verzorgd, compleet met training van de toekomstige gebruikers.

Van alle uitgeleverde orders zijn de originele files, inclusief certificaten, in archief aanwezig zodat van de bij afnemers geïnstalleerde afsluiters en instrumenten en apparatuur de details altijd traceerbaar blijven. Dit archief stelt ons in staat om gedurende soms zeer lange termijn (>20 jaar) er voor te kunnen zorgen dat de geleverde producten altijd kunnen worden gerepareerd en in optimale conditie kunnen blijven. Ter ondersteuning van deze vorm van service wordt een substantiële voorraad originele reserve onderdelen aangehouden. Met sommige afnemers zijn langlopende service en onderhoudscontracten afgesloten. Met anderen wordt service werk op afroep uitgevoerd.
Service en onderhoud aan meet- en regel apparatuur wordt door het Wegman service team zelf uitgevoerd. Ook Cameron afsluiters werden door dit team gedurende vele jaren gerepareerd en onderhouden. Sinds geruime tijd echter wordt nu, als onderdeel van de alleenvertegenwoordigingsovereenkomst met Cameron Valve & Measurement, intensief met Camserve, de aftermarkt organisatie van CV&M, samengewerkt. Als verkooporganisatie voor Cameron Valve en Measurement coördineert Wegman de Gantie-, onderhoud- en reparatievragen vanuit de Benelux. Camserve voert in dit proces de reparatie uit in het veld of in de werkplaats te Kolham (Gr)

Choke valves van het fabrikaat Hydril worden al meer dan 30 jaar door de Wegman servicedienst onderhouden. Van alle oorspronkelijk geleverde choke valves zijn de details in archief aanwezig.
Door zekerstelling echter van de toeleverantie door Hydril van de originele onderdelen kunnen de bestaande choke valves door de Wegman service engineers tot in de puntjes en volgens de regels in goede staat gehouden

     
FLUID FLOW UNDER CONTROL
Beheersing van vloeistof en gasstromen